미소

Mignon

Kategori: Sajin

Världen lever på Musik

Kategori: Sajin



Secret - Starlight Moonlight
Dead by April - Last Goodbye
FTISLAND - Severely
 

BoA - Only One
U-KISS - Believe
2NE1 - Go Away
 

Pineberries

Kategori: Sajin

Ännu en svartvit bild

Kategori: Sajin



Be yourself; everyone else is already taken

Kategori: Sajin










Kategori: Sajin



Koreanfashion

Kategori: Sajin

2NE1

Mkt

Kategori: Sajin

색상

Kategori: Sajin

Matt lack

Kategori: Nails

Tro

Kategori: Sajin

Ny kärlek 55^^
 
 

Like

Kategori: Sajin

Senast tillagda ♪

Kategori: Sajin






스타일

Kategori: Sajin

Can you hear me calling, calling for you?

Kategori: Sajin

Jag föreställer mig att du står precis framför mig och dina vackra ögon ser rakt på mig. Jag minns värmen du gav mig och jag önskar att jag kan få dig tillbaka, önskar att jag bara kan ta tillbaka allt.

Jag trodde aldrig på det och nu har det hänt mig. Andra gången vi sågs kände jag något. Mina känslor blev helt annorlunda och det kom helt naturligt. Jag blev totalt förändrad.

Kan du höra mig ringa? Kan du höra mig skrika, ropa ditt namn? Det känns som om jag står ensam ute i regnet och försöker hantera denna smärta. Kan du inte höra mig ringa dig? Tänk tillbaka på de dagar vi tillbringade tillsammans, jag skulle ge vad som helst för att uppleva det igen och för alltid. Minns du alla de saker som vi brukade skratta åt? Jag önskar jag kunde få uppleva det igen, jag önskar att jag kan få tillbaka dig, önskar att jag bara kan ta tillbaka allt.

Jag visste inte det om dig, men nu vet jag. Du betyder allt för mig och det är min sanning. Jag älskar dig! Kan du höra mig ringa? Kan du höra mig skrika, ropa ditt namn? Det känns som om jag står naken ute i regnet och försöker hantera denna smärta. Kan du inte höra mig ringa dig?


Du betyder hela världen för mig.

24/7

Kategori: Sajin

세계의 다른 측면에

Kategori: Sajin

Sneak peek av nästa historia som kmr: 

"Jag kan inte vänta en enda dag, utan att stirra på min telefon. Jag kan inte vänta en enda minut, allt jag tänker på är dig. Dina ögon som varken kan se eller veta hur jag egentligen känner - det driver mig till vansinne!"

BLACK Δ WHITE

Kategori: Sajin












Hämta inspiration här

Kategori: Sajin

F(x)

아름다운 밤이야

Kategori: Sajin



Ska försöka få tag i albumet^^

손톱

Kategori: Sajin

Taeyang - Wedding dress

Kategori: Sajin

Vissa säger att det inte är över förrän det är över, men jag antar att det verkligen är över nu. Det är något jag måste säga innan jag låter dig gå. Lyssna...
Jag kan inte tro på vad som händer. Jag måste vara lugn. När jag hörde dig skrika och att han var utom kontroll, allt jag kom att tänka på var 'Nej, nej, nej! Han kan inte skada den jag har tagit hand om så länge, den jag fortfarande bryr mig om'. Jag vet att det är slut mellan oss och jag borde inte lägga mig i, men hur kan du träffa andra efter att vi gjorde slut bara för några veckor sedan, bara det gör mig att känna att det vi hade var verkligt. Kan det vara eller är det för sent?
Lyssna till ditt hjärta för det kommer inte att svika dig. För jag vill att du ska vara min tjej! Nu när vi inte är tillsamman kommer kärleken att visa vägen. Livet fortsätter och jag har aldrig känt mig så stark. Livet kan leda oss till lycka, utan ett slut. Om vi bara visste att vi verkligen tillhör varandra. Aldrig känna oro, istället så växer vi tillsammans. Jag ser dig på ett bröllop i klänning, jag kan se dig i din bröllopsklänning.
Jag var aldrig perfekt, men jag hade aldrig låtit det gå så långt att jag tappar kontrollen, kastar saker eller göra så att du känner dig obekväm. Vad han gjorde mot dig var oacceptabelt och du bara påstod att allt var okej. Det är omöjligt! Du ska veta att jag alltid finns här för dig. Gud! Jag har varit nära dig och det kändes underbart, bara den tanken får mig att känna att det vi hade var verkligt. Det kan aldrig vara för sent.
Tjejen, du kommer inte att ångra dig. Kom bara och ta min hand. Låt oss börja den här resan och leva livet. Jag vill sprida denna lycka, se och lär. Lyckan är så djupt, den kommer allra längst in från mitt hjärta. Hör du inte?
Släpp aldrig, aldrig taget.

Annyeonghaseyo !

Kategori: Sajin

Vilken svordom använder du mest? F

Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 07:02 & 07:06

Var köper du dina matvaror ifrån? Ica/Konsum

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Ta bilden

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En biljett te Asien och shoppa där^^

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Ja(:

Vad åt du till middag senast? Kebab m KB :D

Kan du vissla? Tveksamt

Tittade du på tecknat när du var liten? Självklart!

Äger du några popband t-shirts? Inte popband dock.

Pratar du några andra språk? Ja, engelska.

Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Jepp(:

Vad har du med dig in på bion? Snask d:')

Vad har du för väder? Sol och moln.

Gillar du din boendesituation? Typ - jag menar att det är väldigt fint här jag bor, men det är lite utsides av centrum. Lite för långt bort.

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Kring åtta timmar antar jag.

Är dina dagar fullbokade och stressiga? Hyffsat.

Hur gammal blir du nästa födelsedag? 17.

Tror du på liv på andra planeter? Ja faktiskt.

Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Kanske.

Tycker du om att krama folk? Jadå(:

Äger du en digitalkamera? Ye.

Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Amanda Seyfried - någon gång från någon vinkel.

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ja det gör det.

Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Ani (nej).

Är du mörkrädd? Ja.

Tre saker du alltid har med dig? Mobil, hörlurar, smink.

Längesen

Kategori: Sajin

När vi sågs första gången var jag ung, men du var något yngre än mig. Du rusade förbi mig snabbt på perrongen. När jag såg dig blev jag hjälplöst förälskad och obeskrivligt tagen. Det kändes som om jag låg ner på marken och blev slagen. När jag såg dig betraktade jag ditt hår som fångades av vinden och det kändes som om jag stod på en bergstopp och svimmade på grund av svindeln. Jag fastnade i ditt nät, för jag blev så förtrollad bunden och jag tappade mitt hjärta i knäet. Jag blev så fäst vid dig att jag varken kunde tänka logiskt eller sunt och för varje sekund som gick kändes väldigt tungt på grund av att du inte fanns hos mig. Vi började sakta uppvakta våra brev på avstånd, men det spelade ingen roll vad jag skrev, för du fastnade aldrig och du förstod mig inte och det var väldigt synd för du anade aldrig hur mycket kärlek det fanns att bara hämta hem. Efter ett tag började allt korrespondera och alla mina förhoppningar som jag hade raserades. Sedan flyttade du någonstans utomlans och du gav bort din hand till en annan man och mina brev dem kom aldrig fram, men mitt hjärta det brann för dig och min åtrå var sann för dig.

Om ni undrar varför texten inte stämmer så gillar jag att göra om låttexter så att man kan läsa den som en historia. Det kommer hända att jag lägger upp fler i framtiden. Håll utkik(:

Face Hunter

Kategori: Sajin

Gud vad roligt det kommer bli att följa honom (Yvan Rodic) när han är i både Hong Kong & Stockholm!^^
Det ser jag fram emot.


AUGUST 2012 - EUROPE & HONG KONG

Aug. 1: Madrid
Aug. 2: Tallinn (Estonia)
Aug. 3-5: Pärnu (Estonia)
Aug. 6: Helsinki
Aug. 7-9: Copenhagen Fashion Week
Aug. 10-12: Satta Outside (musical festival on the beach in Lithuania)
Aug. 13: Vilnius (Lithuania)
Aug. 14-15: Prague
Aug. 16-18: Paris
Aug. 20-22: Hong Kong
Aug. 24-29: Stockholm Fashion Week


Han finns på:
Blogg: http://facehunter.blogspot.se/
Facebook: http://www.facebook.com/#!/facehunterblog
Instagram: Facehunter

 

MEDELLIN - colombia moda 2012

IG

Kategori: Sajin

Finns på Instagram: rebeckaepettersson ∩( ・ω・)∩

Skönlitteratur

Kategori: Sajin

Iroke nan tto. Itchi mothago - Like this again. I can't forget you.


Om jag får skriva om romanen lyder den såhär:

Jag kommer aldrig glömma dig, jag kan fortfarande inte lita på någon. Än idag, kan jag inte skicka iväg dig såhär.
Jag kommer att skriva det igen, vår historia kommer inte att avslutas. Jag begraver det faktum att jag lever i verkligheten just nu. Jag skriver om berättelsen ännu en gång och det börjar med att du och jag ler. Om du lämnar mig kommer det att kännas som om jag försvinner in i ett litet rum som inte har någon dörr.
Jag kysser dig som om det inte är något fel. Jag kan inte lämna din underbara närvaro. Det finns inget sådant avslut för oss.
Det står i boken att du ska gilla detta igen, för jag kan inte glömma dig. Jag håller mig fast vid dig, jag tänker inte låta dig gå. Jag skriver om historien i mitt hjärta som inte har något slut och än idag finns vi i sagan och den är fortfarande inte avslutad.
Just nu finns det bara glada historier. De mycket lyckliga berättelser om oss två - som skiljer sig från verkligheten - har skrivits här, det fyller långsamt upp.
Jag springer mot dig och omfamnar dig. Jag kommer aldrig låta dig gå ifrån min famn, jag kan inte släppa taget. Det finns inget sådant som existerar för oss.
Det står i boken att du ska gilla detta igen, för jag kan inte glömma dig. Jag håller mig fast vid dig, jag tänker inte låta dig gå. Jag skriver om historien i mitt hjärta som inte har något slut och än idag finns vi i sagan och den är fortfarande inte avslutad.
Jag kommer att säga det igen, men bara en gång till. Just nu står du bredvid mig. Det är i alla fall vad jag tror.
Jag är en författare som har förlorat sitt syfte. Hur ska jag skriva slutet på min roman? Min egen skönlitteratur.
Jag fortsätter skriva; Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig. Jag har en varna att sätta ut pennan på det gamla papperet som är vått av tårar. Denna berättelse kan varken vara lycklig eller sorglig.
Just nu skriver jag en sådan lycklig historia, men det finns bara en önskan kvar. I min roman är jag glad och vi är tillsammans. Nu är början och det finns inget slut. Detta kallar jag skönlitteratur…

I wonder if you live all day in memories like me ♪

Kategori: Sajin

Jag tycker att koreaner har dem bästa mv (musikvideo). Dem är så vältänkta och har en sådan bra historia. Jag bjuder på 2.



Sajin

Kategori: Sajin

Ska ta och berätta vrf jag valde namnet "Sajin".
Sajin är ett koreanskt ord som betyder bilder.

☆ S I S T A R ☆

Kategori: Sajin

"When I see your face, I imagine things by myself.
I can't keep a straight face - I'm going crazy. Because I miss you again"♪

Sistar - Loving U

Sexy, Free & Single

Kategori: Sajin

사진

Kategori: Sajin

Skapat en ny blogg. Det ända ni kmr att se är kanske några citat någon gång då och då, låttexter, musikvideos, mkt asiatiskt och ibland endast bilder. Mer en sida där jag lägger ut saker som jag gillar och försöker att inspirera.

즐겨 !